Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ANNI TERVONEN

Puheenjohtaja

Olen Anni Tervonen, 30-vuotias ääniä kuuleva kokemusasiantuntija Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta. Harrastuksiini kuuluu musiikki, käsityöt ja uinti. Kirjoitan myös mielelläni runoja. Olen kuullut ääniä 15 vuotta ja olen toiminut kokemus-asiantuntijana 5 vuotta.  Olen myös ollut Suomen Moniääniset ry:n hallituksessa jo useamman vuoden ajan. Haluan jakaa tietoa äänien kuulemisesta ja haluan levittää vertaisryhmiä ympäri Suomea. Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleeksi Suomen Moniääniset ry:n toimintaan.

MERVI JUURI

Varapuheenjohtaja

Olen Mervi Juuri 46v, Suomen Moniääniset ry:n varapuheenjohtaja. Elän yksin Helsingissä. Olen käynyt Kallion ilmaisutaidon lukion. Sairastuin lukion jälkeen psyykkisesti. Olen kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi: kierrän kertomassa selviytymistarinaani skitsofrenia-sairauden kanssa elämisestä toisille kuntoutujille, heidän omaisille, mielenterveyden ammattilaisille ja opiske-lijoille. Pidän myös Mielenterveyden ensiapu 1 ja 2 -koulutuksia. Olen Mielentervey-den keskusliiton liittovaltuuston jäsen kolmatta kolmivuotiskautta. Pääsin elokuussa 2017 kosmetologikouluun ja jos kaikki menee hyvin, valmistun joulukuussa 2018 kosmetologiksi. Olen kuullut ääniä noin 25 vuotta. Olen saanut kuntoutua raittiiseen hyvään arkipäivään.

SAMI JUNTUNEN

Sihteeri

Olen Sami Juntunen, 38-vuotias mediatekniikan insinööri. Olen tällä hetkellä työkyvyttömyyseläkkeellä. Olen yhdistysaktiivi ja puuhailen kokemusasiatuntijana omaa tarinaa kertoen niin yhdistyksille kuin opiskelijoille ja ammattilaisille. Harrastan elokuvien tekoa. Olen tehnyt vertaistuesta elokuvan ja opetuskäyttöön lyhyemmän version, jota markkinoin. Tärkeää elämässäni ovat ystävyys ja hyvät suhteet perheeseeni. Pitkäaikainen tavoitteeni on tulla elokuvaohjaajaksi työelä-mässä.

SAMULI AALTO

Rahastonhoitaja

Hei, olen ollut yhdistyksessä nyt toista vuotta rahastonhoitajana ja muutaman vuoden hallituksen jäsenenä. Tulin Suomen Moniäänisiin kuntouttavan koulutuksen työharjoittelun kautta, tätä ennen olin jo käynyt Kampin ääniä kuulevien vertaistukiryhmässä. Yhdistystoiminta on toiminut minulle kuntouttavana ja sisältöä arkeen tuovana asiana, joka on minulle tärkeää. Harrastan tietokoneella tehtäviä projekteja sekä elokuvia, kirjoittamista ja pelejä. Toimin myös kokemusasian-tuntijana. Mielestäni tulen toimeen hyvin, vaikka kuulenkin ääniä, joita muut eivät kuule.

TIINA MAUNO

OSKARI IHALAINEN

Hallituksen jäsen

Olen Oskari Ihalainen, 27-vuotias opiskelija Helsingistä. Opiskelen valtiotieteitä Helsingin yliopistolla. Olen kuullut ääniä vuodesta 2015: toisinaan kuulen niitä joka päivä, toisinaan vain harvakseltaan. Tulin hallituksen varajäseneksi viime vuoden syyskokouksessa. Olen kiinnostunut mielenterveyden edistämistyöstä ja yhdistystoiminnasta. Harrastan myös paljon liikuntaa: uintia, pyöräilyä, juoksua ja frisbeegolfia.

SUSANNE ÅDAHL

Asiantuntijajäsen

Olen Helsingistä kotoisin oleva tutkija ja opettaja. Kiinnostukseni äänten kuulemista kohtaan syntyi tutkimustyöni aikana jolloin vuosina 2013-2015 tutkin äänien kuulijoiden kokemuksia haastattelemalla Moniäänisten jäseniä. Koen että on tärkeätä tehdä työtä sen eteen, että äänien kuulemiseen liittyvä stigma hälvenee ja että kokemuksesta puhutaan. Hallituksen jäsenenä koen, että tehtäväni on tukea äänien kuulijoita ideoimalla uusia kehityshankkeita, joiden kautta olisi mahdollista tukea jäsenten toipumista ja parantaa heidän elämänlaatuaan.

SARI JÄRVELÄINEN

Varajäsen

Olen Sari Järveläinen, lähempänä viittäkymmentä kuin kolmeakymmentä ikävuotta. Olen kuullut ääniä 90-luvun lopulta lähtien. Moniäänisissä olen toiminut sihteerinä ja rahastonhoitajana ja nyt olen hallituksen varajäsen. Olen vertaistukitoiminnassa aktiivisesti mukana. Muita harrastuksia on politiikka, olutseuran jäsenyys ja olen myös sukukerhomme aktiivi. Lisäksi harrastan jonkin verran liikuntaa ja asun avopuolisoni kanssa Vantaalla.

KIMMO VINNI

Evästeet